INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 14 de març del 2013



COL·LAPSE  FINANCER


Boi Ruiz admet el “col·lapse financer” de la sanitat catalana

Els assessors econòmics de Mas reiteren que s'ha d'abordar el copago sanitari i de serveis socials


El deute de la Generalitat amb les farmàcies i el sector sanitari concertat supera ja els 900 milions d'euros. I la situació va camí d'empitjorar per la pròrroga pressupostària i per les retallades que el Govern haurà de fer per complir amb el nou límit de dèficit, fixat ara com ara en el 0,7% del PIB. Tot això va portar ahir al conseller de Salut, Boi Ruiz, a admetre que el sistema sanitari català ha creuat ja les línies vermelles i que es troba en situació de “col·lapse financer”.

La Generalitat entén que les noves retallades que haurà d'aplicar si vol reduir el dèficit des de l'actual 1,96% fins al 0,7% del PIB, seran en serveis bàsics, entre ells la sanitat. Ruiz va assegurar que “és absolutament impossible plantejar-se una política sanitària com la qual tenim en aquests moments amb un objectiu de dèficit del 0,7%”. D'aprovar-se els comptes catalans amb aquest objectiu de dèficit, la Generalitat hauria de retallar altres 4.400 milions d'euros.



Calella a 14 de Març de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada