INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 11 de març del 2013


MILERS DE PERSONES ES MANIFESTEN A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA i TORTOSA CONTRA L’ATUR i LA CORRUPCIÓ


Els líders d'UGT i CCOO, Josep María Alvárez i Jopan Carles Gallego, demanen canvis en les polítiques d'austeritat i un gran pacte contra el frau fiscal

El centre de Barcelona ha viscut aquest diumenge una nova jornada de protesta massiva contra les retallades, l'atur i la corrupció.
Unes 60.000 persones, segons els organitzadors, i 20.000 segons la Guardia Urbana de Barcelona, han participat al migdia d'aquest diumenge a la manifestació convocada al centre de Barcelona contra l'atur, les polítiques d'austeritat i la corrupció. La iniciativa ha tingut rèplica a Girona, Lleida i Tortosa.
 
Els líders sindicals d'UGT, Josep María Alvarez, i de CCOO, Joan Carles Gallego, han encapçalat la manifestació, que ha acabat amb un manifest que ha llegit l'actor, Lluis Marco, que ha denunciat la connivència que s'ha produït durant els últims anys entre alguns càrrecs públics que han passat a determinades empreses privades.

Josep María Alvarez ha demanat un gran pacte contra el frau fiscal, que evitaria la continuïtat de les retallades. La manifestació, convocada per la plataforma Cimera Social, que agrupa més de 150 entitats socials entre les que destaquen els sindicats i la plataforma Prou Retallades, A la marxa han acudit, entre d'altres, el líder del PSC, Pere Navarro; el diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà, i la diputada per ICV-EUiA, Laia Ortiz
A la capital catalana la marxa ha començat en la confluència del passeig de Gràcia amb la plaça de Urquinaona, on varis milers de persones s'han congregat, amb consignes reivindicatives, i han desfilat cap a la via Laietana, per acabar a l'edifici de Correus.

SANITAT i  EDUCACIÓ
La marxa ha tingut el protagonisme dels ciutadans però sobretot dels col·lectius més afectats per les retallades, com el de sanitat o els professors. De fet, les populars samarretes grogues contra les retallades en educació han posat color a la marxa.


Per veure video de la Manifestació del 10 M, cliqueu aquí



Calella a 11 de març de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada