INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 21 de març del 2013

PROTESTA PER LES RETALLADES
i LA CORRUPCIÓ

El passat dimarts 19 de març, representants sindicals de la Plataforma Sindical Unitària va decidir, sense previ avís, tancar-se al Palau de la Música . Van triar aquest escenari, esquitxat pel cas Millet i un exemple “de com de malament s’han fet les coses”, per protestar contra les retallades en els serveis públics i la corrupció,

La tancada va començar cap a les 20.30 hores de dimarts quan un grup de sindicalistes del sector sanitari, educatiu i administratiu va irrompre al vestíbul de l'entitat musical carregant sacs de dormir, menjar i ampolles d'aigua amb la intenció de passar-hi la nit.

Cap a les 20.50 hores, els Mossos d'Esquadra van acudir al Palau avisats pels vigilants i van identificar dos o tres representants sindicals, si bé no els van demanar que abandonessin el lloc, tot i que finalment van ser desallotjats sense incidents a les 0.30 hores d'aquest dimecres.

La intenció era feu una “vetlla” per expressar el rebuig frontal a la retallada de sou que aquest any també ha anunciat el Govern i que, de fet, ja ha aprovat amb l’anunci de suprimir la meitat de les dues pagues extres als funcionaris.

Els sindicalistes amb el “simbòlic” emplaçament de protesta, han volgut fer visible que la corrupció l’estant pagant els ciutadans i els empleats públics, amb les retallades salarials

Aquesta mesura és el colofó de la reivindicativa jornada d’ahir que amb l’objectiu de reclamar “una sanitat pública i de qualitat”, va mobilitzar a centenars de treballadors de la sanitat pública catalana amb mobilitzacions i tancaments en els vestíbuls dels principals hospitals de Catalunya.

Aquesta mesura és el colofó de la reivindicativa jornada d’ahir que amb l’objectiu de reclamar “una sanitat pública i de qualitat”, va mobilitzar a centenars de treballadors de la sanitat pública catalana amb mobilitzacions i tancaments en els vestíbuls dels principals hospitals de Catalunya.

La reivindicació més multitudinària va tindre lloc a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, més conegut com Can Ruti, on gairebé mig miler dels empleats del centre es van concentra des de les 8 a les 9 hores a les portes del centre.

Aquesta convocatòria s’ha estès a altres quatre hospitals: Moisès Broggi de Sant Joan Despí, Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat i als hospitals de la Vall d’Hebron, i Sant Pau, en el qual el comitè d’empresa ha realitzat un “vetlla per la mort de la sanitat pública”.


Calella a 21 de març de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada