INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 11 de novembre del 2015

LA COMISSIÓ EUROPEA PREVEU UN BAIX CREIXEMENT i UNA ALTA DESOCUPACIÓ

Pierree  Moscovici
Lucca Visentini, secretari general de la CES, ha advertit que les previsions econòmiques de la Comissió Europa mostren que "el baix creixement i l'alta taxa de desocupació mostren un panorama ombrívol per als ciutadans" pel que "la Comissió Europea ha de ser molt més activa en el foment dels increments salarials per impulsar la demanda i en l'obtenció de la inversió pública i privada". A més, va anunciar que el fet que el Comissari Moscovici ni no esmentés el pla d'inversions Juncker és símptoma que tindrà les solucions esperades.

D'altra banda, la CES celebra que les xifres de la Comissió Europea mostrin que l'arribada dels refugiats suposaran un petit però positiu impacte en l'economia europea, però ha mostrat la seva preocupació davant les previsions del Comissari Moscovici per a la despesa extra que es realitzarà pels refugiats i la "neutralitat fiscal". Aquesta despesa haurà de ser finançat pels Estats membres dins de les partides destinades a la despesa pública el que pot provocar que es generi un major conflicte social i creixin el simpatitzants de l'extrema dreta.

"La despesa per ajudar als refugiats no poden anar en detriment de les comunitats locals el que podria provocar una reacció social i política perillosa. Per això, és necessari que els refugiats s'integrin al mercat laboral pel que la Unió Europea haurà d'augmentar la demanda i estimular la inversió".

Finalment, Visentini va advertir la preocupació de la CES sobre la postura de la Comissió que pretén sufragar aquesta despesa amb el mercat laboral i les reformes estructurals mentre espera que el creixement salarial recolzi la demanda futura el que suposa una clara contradicció ja que l'efecte de les reformes és mantenir baixos els salaris.



Calella a 11 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada