INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 5 de novembre del 2015

NOTA INFORMATIVA

NOUS CONCEPTES NOMINA




Benvolguts/des  Companys/es:

Us volem informar sobre la decisió unilateral que l’empresa ha adoptat de com ha d’aplicar el 5% en la nòmina  del I Conveni Col·lectiu de la Sanitat Concertada, sense tenir en compte les negociacions que es tenen amb els diferents comitès d’empresa ni amb els diferents sindicats.  Així doncs, els nous conceptes en les nomines d’aquest mes son  “RED 5% ACUM. NO DESCOMPTAT", “IMPORT DPO ANUAL”.

Amb el conveni els treballadors recuperarien el 5% perdut que anirien a parar a la retribució variable per objectius “DPOs”, per tal de complir amb la legalitat RDL8/2010 de no superar la massa salarial del 2010.

En la mesa de negociació del conveni es va plantejar com es faria en aquells treballadors que amb les seves DPOs no arribessin al 5% anual que són tots els grups excepte metges i infermeres.

L’acord va ser que als grups 1 i 2 només pagarien fins assumir la despesa del 5% i la resta de grups que no arribessin, l’empresa es faria càrrec, ja que la despesa del 5% era un 3,21% de la massa salarial i la Generalitat, ara, va incrementar en un 3,6%, aquest augment de tarifa, el departament de Sanitat va dir que seria exclusivament per salaris dels treballadors, per tant tenien un 0,39% per assumir aquesta despesa i tots els signants del conveni hi van estar d’acord.

Ara la Corporació de Salut del Maresme i la Selva no vol assumir aquesta despesa i per això ha creat aquest nous conceptes en les nomines perquè quant l’import del concepte RED 5% ACUM. NO DESCOMPTAT superi el concepte de IMPORT DPO ANUAL ens tornaran a descomptar el 5%.

Tot això esta en mans de la comissió PARITÀRIA i s’està estudiant i negociant entre patronals i sindicats. Tan aviat hi hagin noves informacions us tindrem al corrent.



Calella a 5 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada