INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 10 de novembre del 2015

"NO N’HI HA PROU AMB DEROGAR LA REFORMA LABORAL, CAL REPOSAR ELS DRETS PERDUTS”


El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, va explicar divendres passat després de la reunió que delegacions de CCOO i UGT van mantenir amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que en la trobada els sindicats han constatat una àmplia coincidència en aspectes bàsics, que esperen es traslladi al programa electoral que present aquest partit a les eleccions generals de desembre.

”Compartim la necessitat de recuperar el diàleg social, impulsar polítiques de creixement i la derogació de la Reforma Laboral per substituir-la per un renovat Estatut dels Treballadors que propiciï una Carta de Drets Laborals”.
Els sindicats han presentat una declaració comuna davant les eleccions generals en la qual analitzen la situació actual i proposen mesures perquè la recuperació econòmica arribi a totes les persones. “El nostre país ha deixat enrere la recessió però no la crisi i els seus efectes”, a més a més “necessitem impulsar polítiques alternatives a l'austeritat per combatre les altíssima taxa d'atur”.

Entre altres propostes que han traslladat al PSOE, i en properes reunions a la resta de formacions polítiques, en CCOO “apostem per un canvi de model productiu, impulsar la indústria, el desenvolupament tecnològic i la innovació”, la recuperació de la capacitat adquisitiva dels salaris   – CCOO i UGT proposen la pujada del SMI a 800€ en el primer any de la propera legislatura –   i  la derogació de la Reforma Laboral.

Sobre la reforma laboral,  els sindicats han traslladat al candidat del PSOE que “no n'hi ha prou amb derogar la Reforma Laboral, sinó que cal reposar els drets perduts”. En aquest sentit, CCOO i UGT han advocat per l'aprovació d'una Carta que brindi aquests drets laborals enfront de polítiques, com les impulsades pel Govern del PP, que han incrementat “la pobresa i la desigualtat”.




Calella a 10 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada