INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 17 de juliol del 2012


Multitudinari rebuig del sector sanitari de tot el país a les retallades del Govern


Milers de treballadores i treballadors van mostrar, divendres passat 13 de juliol de 2012, el seu rebuig de forma contundent a la política de retallades del Govern, que una vegada més s'enceba amb els empleats públics

Des de 2010, els treballadors del sector sanitari han vist minvat el seu salari entre el 20 i el 25%, després de les retallades sofertes en els últims anys, tal com denuncia CCOO. "Actualment, en el sector treballen professionals que no arriben a ser ni mileuristes i, a més, estan sofrint, com tots, la pujada de l'IRPF i l'IVA, dels productes de primera necessitat, etc.", alerten des del sindicat.

"A tot això cal afegir l'increment de la jornada laboral i com a conseqüència la reducció dràstica en l'ocupació sanitària, la qual cosa suposa una fallida important per al Sistema Sanitari Públic, que està redundant de forma negativa en l'atenció a la ciutadania", explica el secretari general de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (*FSS-CCOO), Antonio Cabrera, que afegeix: "Un servei de qualitat com veníem prestant en el Sistema s'ha vist clarament perjudicat per les successives retallades dels diferents governs".

D'aquesta manera, CCOO fa una crida a la unitat sindical, als empleats públics i a la societat en general perquè mesures i retallades com els quals s'estan produint exigeixen un rebuig contundent. 

Secunda la manifestació que es va a celebrar el proper dia 19 de juliol en totes les capitals de província, com a inici d'un calendari de mobilitzacions continuat i contundent. Junts podem! Som més!
 
CCOO i UGT sortiran al carrer el proper dijous 19 de juliol de 2012, a tot l’Estat. Ambdós sindicats volen convocar la ciutadania a protestar per denunciar les dures mesures anunciades l’11 de juliol passat pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, unes mesures que perjudiquen especialment els aturats, els empleats públics, els pensionistes, i que generen més atur i recessió econòmica.

Es faran mobilitzacions en diferents poblacions:

-Manifestació a Barcelona: 19.30h, Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona.
-Manifestació a Sabadell: 19.00h, plaça Marcet.
-Manifestació a Terrassa: 19.00h, plaça Lluís Companys.
-Manifestació a Girona: 19.30h, plaça de la Independència.
-Manifestació a Tarragona: 19.30h, plaça Imperial Tarraco.
-Concentració a Tortosa: 18.30h, plaça Barcelona.
-Concentració a Lleida: 19.30h, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau, 1).
-Concentració a Vic: 19.30h, plaça Major.

Calella a 17 de juliol de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada