INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 12 d’abril del 2013


BOI RUIZ VOL RETALLAR FINS A UN 10% ELS SOUS EN LA SANITAT PÚBLICA



La Generalitat encara no sap quin serà l'objectiu de dèficit per aquest any. El que sí té clar és que, encara que aconsegueixi que el Govern central ho relaxi, el rigor s'imposarà sobre els comptes públics. I les tisores tornaran a furgar en els budells del sector sanitari, que arriba minvat a una nova onada de retallades. Àdhuc en el millor dels escenaris —un objectiu del dèficit de l'1,5% o 2%—, la destralada als hospitals públics i els seus treballadors ascendirà a fins al 10%, segons ha informat el Departament de Salut i el seu conseller, Boi Ruiz, en reunions mantingudes en els últims dies.

Dilluns passat, Ruiz va informar als gerents d'empreses públiques i consorcis sanitaris del sector concertat —EPiC, aquells hospitals finançats per la Generalitat encara que gestionats per altres entitats públiques— que aquest any haurien d'aplicar una retallada salarial del 10%. Fuentes assistents a la reunió van explicar que la reacció dels gerents va ser de sorpresa i escepticisme. “Una retallada d'aquesta magnitud en un any, que se sumaria al ja 5% aplicat, no és possible”, va explicar un assistent.

Font El Pais, més informació aquí  


Calella a 12 d’abril de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada