INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 23 d’abril del 2013





PER  LA  DIADA, UNA ROSA  ROJA


Avui, Diada de Sant Jordi, doneu un tomb a les vostres vides. Poseu-vos de la part del drac (o de l’elefant) i contra el cavaller armat. Trieu, d’ara i per sempre, un món d’igualtat i sense privilegis. Regaleu sense complexes, a amics i amigues, la rosa més roja que sembla rosada si es compara amb la vostra sang.

Poseu-vos dempeus per la salut pública, per l’ensenyament públic, per un estat de benestar que sense haver estat mai del tot veritat ja ens estan robant, i ja per sempre, ompliu les rambles, les fàbriques, oficines, universitats, amb el somriure fratern i amable de la solidaritat.

Trieu els llibres que parlen d’utopies necessàries, i de com aconseguir-les… llibres que ajuden a actuar i defensar els nostres drets i la raó contra els usurpadors de la veritat.

Calella a 23 d’abril de 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada