INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 23 de març del 2015

INFORMACIÓ SOBRE LA NOVA APERTURA DE LA MESA DE NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA



D’acord amb els objectius que conjuntament ens plantegem des del passat mes de gener al voltant de la Mesa del SISCAT i la negociació del Conveni Sectorial, em plau informar-vos encara que sigui amb un parell de dies  de retard, que el dia 8 d’abril està convocada la Mesa de Negociació Col•lectiva.

Les mobilitzacions que a cada centre s’han dut a terme i les generals que hem pogut organitzar des de la unitat sindical han estat determinants  per a obrir la Mesa negociadora.  No obstant això, els nostres esforços han de tenir continuïtat ja que, sense ells, no serà possible assolir el Conveni en els termes en què ens ho plantegem. Ni el govern, ni les patronals ho posaran fàcil.

Amb motiu d'aquesta nova situació, vam decidir juntament amb el President de la Mesa, Sr. Gómez Cid, suspendre, sine die, la reunió del dia 25 de març que teníem convocada per a la Mesa de Sociosanitaris.

El nostre compromís de debat, informació, transparència i presa de decisions col•lectives ens ajudaran en els nostres objectius de recuperació de drets i condicions, així com en l'estabilitat del marc de les relacions laborals del sector.


Calella a 23 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada