INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 10 d’abril del 2015


ES REUNEIX LA TAULA NEGOCIADORA DE LA SANITAT CONCERTADA


El passat dimecres 8 d’abril de 2015 es va tornar a emprendre la negociació col•lectiva de la mesa de la Sanitat concertada a instàncies del President de la mateixa, en base a l’incremento de tarifes: 3,6% en els pressupostos de la generalitat per enguany i a partir de l’1 de maig.

Totes les parts han manifestat que hi ha nous elements significatius que permeten arribar a acordar un conveni del sector (augment de tarifes).

CCOO i la resta de sindicats, així com les patronals, han mostrat interès i voluntat per arribar a un acord que reguli el sector.

El president de la Mesa negociadora ha demanat per a la propera reunió tenir una plataforma comuna, tant per la part empresarial, com per la part social, per a poder començar a treballar.

La propera reunió serà el dia 22 d’abril de 2015.


Creiem que es un moment important i que hem de fer visible el nostre compromís amb els treballadors i treballadores del sector. Us animem a fer vostre la lluita per aquest Conveni.

S’han dut a terme els diferents posicionaments par part de la patronal i per la part social (sindicats) vers les possibilitats d’arribar a algun tipus d’acord en base a les seves pretensions u objectius.


POSSICIONAMENT PATRONAL:

1.- Reprendre les negociacions a partir de l’últim document presentat per part seva (14 N de 2014).

2.- Discutir o negociar com fer el repartiment i l’aplicació del nou increment de tarifa, sense concretar com, quan i en quins conceptes i quantitats.

3.- Celeritat en el temps i calendari de negociacions curt pel tema dels art.41 pendents als centres.

POSSICIONAMENT SINDICAL COMÚ (TOTS ELS SINDICATS)

1.- D’acord en la necessitat i prioritat de cohesionar tot el sector amb una regulació pactada (conveni col•lectiu).

2.- D’acord en aprofitar l’avinentesa de l’incremento pressupostari per tal de millorar les condicions laborals (bàsicament econòmiques) dels treballadors i treballadores del sector. PETICIÓ FINAL PRESIDENCIA DE LA MESA: Intentar elaborar un document conjunt o per separat (acumulat) entre totes les representacions sindicals per intentar arribar a acostar posicionaments i buscar realitat negociadora.



Salut!





Calella a 10  d’abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada