INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 7 d’abril del 2015

“LES OCUPACIONS PRECÀRIES NO GENEREN SOLVÈNCIA ECONÒMICA”


El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, considera que Espanya, si es limita a generar ocupació precària, "no podrà sobreviure "entre les nacions més desenvolupades". En aquest sentit, en una entrevista que publica el diari El País, manifesta que solament podrà dir-se que hem sortit de la crisi quan es recuperi la qualitat de l'ocupació.

"És indubtable que hem sortit de la recessió; però tenim un creixement feble pel que necessita l'economia espanyola, sobretot en termes d'ocupació de qualitat, i fràgil per una conjuntura externa. Espanya necessita una profunda transformació del teixit econòmic, no pot sobreviure entre les nacions més desenvolupades generant ocupació precària, perquè les ocupacions precàries no generen solvència econòmica, i no pot seguir vivint gairebé exclusivament del sector interior", explica Toxo.

En relació a les negociacions per a un augment salarial amb la patronal CEOE, Toxo assenyala que no es veu "signant un acord que, en termes salarials, se situï per sota del que signem en pitjors circumstàncies en 2012".

CCOO i UGT defensen una proposta conjunta que passa per alces de l'1,5 % en 2015 si el producte interior brut (PIB) supera un creixement del 2 % i, en el cas que creixi menys, l'augment dels sous serà del 1%. Per 2016, els sindicats aposten per increments de fins al 2 % en cas que el PIB superi les taxes del 2,5 %.

Per contra, la CEOE proposa un alça salarial per 2015 del 0,8 % o 0,9 %, i per 2016, de l'1,2 % o l'1,3 % en funció de les característiques dels sectors o subsectors.

Article "El País"  (05-04-15)


Calella a 7 d’abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada