INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 21 d’abril del 2015

"ESPANYA NO NECESSITA UNA NOVA REFORMA LABORAL, SINÓ REVERTIR ELS ASPECTES MÉS NOCIUS DE LA ANTERIOR”


“Espanya no necessita aprofundir en una segona reforma laboral”, sinó “revertir els aspectes més grollers de la reforma laboral del Govern del PP, que ha provocat destrucció d'ocupació i més precarietat en les condicions de treball de la gent”, ha asseverat el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, en resposta a les declaracions de Mario Draghi, President del Banc Central Europeu.

Si ben Espanya ha deixat enrere la recessió, "la crisi solament se superarà quan la les persones recuperin l'estàndard de qualitat vida anterior a l'inici de la crisi".

"És cert que estem en millor situació, això ho sap tothom. No feia falta que vingués el Sr. Draghi a dir-ho, però la crisi està lluny d'haver-se superat", va declarar Toxo en un recés de la Conferència Sindical Europea que es va celebra el passat dijous 17 d’abril. Toxo ha cridat també l'atenció sobre la contradicció en què ha incorregut el president del Banc Central Europeu, qui va reconèixer implícitament que la reforma laboral del Govern del PP ha provocat més desigualtats, però al mateix temps reclama una segona reforma laboral. "Hauria de dir com i si no callar", va afirmar amb rotunditat.

Toxo ha recordat que Espanya el segon país amb major percentatge de de atur d'Europa i una taxa de desocupació superior en 10 punts a la mitjana europea, per la qual cosa el que menys es necessita és "aprofundir en la reforma laboral" del Govern del PP, que ha causat una major precarietat del mercat de treball i un considerable augment de les desigualtats.

El secretari general de CCOO ha rebutjat també l'engegada de "un contracte únic" perquè portaria a una "major precarietat" als treballadors. "Darrere d'aquestes "brillants idees" no hi ha una equiparació dels treballadors amb contractes precaris o eventuals a les condicions dels quals tenen un treball més estable, més segures, sinó tot el contrari, una equiparació per a baix".

"Espanya necessita reforçar la negociació col·lectiva, com a llit per introduir els factors de millora de l'estructura empresarial - en la seva majoria PIMES i micropymes, amb un paper cada vegada més reduït de la indústria -, per canviar el model productiu, apostar pel canvi tecnològic i la internacionalització de l'empresa, va assenyalar el secretari general de CCOO.

Calella a 21 d’abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada