INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 3 de febrer del 2016

ÉS URGENT LA POSADA EN MARXA DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA



CCOO de Catalunya alerta que 49.000 persones deixen de percebre prestacions per desocupació, fet que fa urgent la posada en marxa de la Renda Garantida de Ciutadania

L’atur femení incrementa tres vegades més que el masculí respecte el desembre de 2015

ATUR REGISTRAT CATALUNYA/ESPANYA El mes de gener de 2016 deixa una xifra de 518.080 persones registrades com a aturades a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el que significa una reducció interanual de l’11,1% (-64.689 aturats i aturades registrats menys que fa un any). A Espanya són 4.150.755 les persones que romanen desocupades, amb una reducció del 8,3%.

Respecte el mes anterior, l’atur registrat ha augmentat en 2.412 persones aturades (0,5%). La població menor de 25 anys registra un increment de 1.170 joves sense feina, xifra que suposa un creixement del 3,6% respecte el mes de desembre i que a Catalunya hi hagi un total de 33.451 joves que cerquen feina sense èxit.

Al gener de 2016 incrementa l’atur com a conseqüència de la finalització de la campanya de Nadal. Els i les joves protagonitzen, en part, aquest increment. Malgrat que respecte fa un any l’atur s’ha reduït, continuem amb gairebé 520.000 persones sense feina a Catalunya, constatant uns nivells de desocupació insostenibles en comparació als inicis de la crisi.




Calella a 3 de febrer de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada