INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 12 de febrer del 2016

“EL GOVERN QUE ES FORMI HA D’ATENDRE EL MANDAT DE LA CIUTADANIA”



El missatge de la ciutadania el 20-D ha estat clar: Espanya ha de canviar de rumb econòmic i social”, la qual cosa exigeix posar punt i final a una forma de govern i iniciar una altra que atengui a les necessitats de les persones, ha declarat el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, després de la reunió que ha mantingut aquest matí, juntament amb Cándido Méndez, amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Tant Toxo com Méndez, consideren que la proposta del PSOE suposa “un bon punt d'arrencada” per a la formació d'un govern progressista.

Els secretaris generals de CCOO i UGT han manifestat que la proposta per formar govern que els ha exposat el dirigent del PSOE conté els elements bàsics en el plànol econòmic i social que necessita la societat espanyola. Per això, han animat a prosseguir les negociacions per formar Govern, ja que la repetició de les eleccions és “un escenari indesitjable”, segons Toxo.

“És necessari afermar el canvi de cicle econòmic, i que la millora arribi a la ciutadania”, va destacar Toxo, que va urgir la formació de Govern. Govern que, en la seva opinió, ha de contemplar l'aprovació d'una Renda Mínima, assegurar el futur del sistema de Seguretat Social – millorant els ingressos i la qualitat de les pensions - i la derogació de les reformes laborals – recuperant la primacia del conveni sectorial i la retroactivitat dels convenis -.

En tot cas, tenim que advocar per un govern fort que sigui capaç de renegociar amb la Unió Europea més flexibilitat en relació al dèficit públic, alguna cosa que va considerar imprescindible “si es vol compatibilitzar la lluita contra la pobresa i la desigualtat, l'ocupació o la reparació dels serveis públics, amb el control del dèficit”.


Calella a 12 de febrer de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada