INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 12 de novembre del 2012



SI ENS ROBEN LA SANITAT

ENS ROBEN LA VIDA



Més de 10.000 persones, van participar ahir en la manifestació en defensa de la sanitat pública i contra les retallades pressupostàries en el sector sanitari

Darrere d'una pancarta amb el lema "Si ens roben la sanitat, ens roben la vida", treballadors i usuaris de la sanitat pública han proclamat consignes com "No a la privatització" o "Prou de retallades a la sanitat".

Milers de persones es manifesten a Barcelona en defensa de la sanitat pública

La Plataforma pel Dret de la Salut reivindica la no-aplicació del copagament i revertir el "procés de privatització"
 
Diversos milers de persones es van manifestar aquest diumenge al migdia pel centre de Barcelona en defensa del sistema sanitari públic i en contra de les retallades pressupostàries en aquest sector. La marxa, organitzada per la Plataforma pel Dret de la Salut, va començar a la plaça Catalunya i va recorrer la Via Laietana fins a arribar a la plaça Sant Jaume, davant del Palau de la Generalitat.
 
Una pancarta amb el lema "Si ens roben la sanitat, ens roben la vida" ha encapçalat la manifestació, en què s'han cridat consignes com "No a la privatització" o "Ja n'hi ha prou de retallades en la sanitat".

Durant la protesta, els organitzadors van repartir còpies del manifest que recull les principals reivindicacions de la plataforma. Algunes d'aquestes reivindicacions són la no-aplicació del copagament dels medicaments i serveis, revertir el "procés de privatització de la sanitat catalana" i l'augment de pressupostos per a l'atenció primària i la salut comunitària.

Calella a12 de Novembre de 2012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada