INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 20 de novembre del 2012


GRACIES A TOTES I TOTS PER L’ÈXIT DE LA VAGA GENERAL
El passat 15 de novembre, vam exercir de nou el dret de vaga general. Una mobilització que va tindre lloc per primer cop a escala europea, perquè els objectius de canviar les polítiques d’austeritat i de retallades tenen també dimensió europea.
 

Des de la secció sindical de CCOO a l’Hospital de Calella, ABS Calella i ABS Malgrat – Palafolls, volem donar les gràcies, als 2 milions de treballadors i treballadores que van fer vaga; gràcies, als milers de persones que van participar pacíficament en els piquets informatius; gràcies, als delegats i delegades que van organitzar la vaga explicant les raons als centres de treball, als carrers, als mercats i penjant cartells i pancartes arreu de Catalunya; gràcies, al 1.200.000 persones que a Barcelona i a 15 ciutats de Catalunya van expressar, al carrer, que no ens resignem i que no estem disposats a acceptar que no hi ha res a fer.
 
El nostre objectiu no és fer vaga, sinó canviar les polítiques d’austeritat i de retallades. I som molts els que sumem forces: sindicats, entitats socials, associacions professionals, organitzacions d’autònoms, petits comerciants, cooperatives... i no pararem fins que es canviïn aquestes polítiques a Catalunya, a Espanya i a Europa.

El rotund èxit de la vaga general d’ahir, va culminar amb una gran manifestació a Barcelona que va aplegar al voltant d’un milió de persones al Passeig de Gràcia. La manifestació finalitzà amb la lectura d’un manifest unitari i les dades de seguiment a càrrec dels actors Manel Barceló i Quim Masferrer. Si comptem la xifra total de manifestacions a Catalunya, arribem a un milió dues-centes mil persones. Aquesta ha estat una mostra de mobilització cívica i social que ha clos una vaga general que després del darrer recompte ha estat secundada pel 85% dels treballadors i treballadores de Catalunya, prop de dos milions d’assalariats.


GRACIES A TOTES i TOTS !!!



Calella a 20 de novembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada