INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 21 de novembre del 2012



ELECCIONS AL PARLAMENT 25 DE NOVEMBRE DE 2012



Normativa: DOGC 6242

Art. 1.1

Les empreses concediran als treballadors que tinguin la condició d’electors i que no gaudeixin en aquesta data de la festa laboral…..un permís de com a màxim quatre hores dins de la jornada laboral que els correspongui perquè puguin exercir el seu dret al vot en les eleccions al Parlament de Catalunya.

Art 1.2

El permís esmentat tindrà caràcter de no recuperable i serà retribuït amb el salari que correspondria al treballador si hagués prestat els seus serveis normalment.


 
Coincidència de la jordana laboral amb l’obertura dels col·legis electorals
Hores de permís
2 hores màxim
0 hores
Més de dues hores i menys de 4
2 hores
Quatre hores o més
4 hores



Art. 2

La determinació del moment d’utilització de les hores concedides per a la votació, que haurà de coincidir amb l’horari establert pel col·legi electoral, serà potestat de l’empresari.

Art.4.1

Als treballadors que el dia 25 de novembre no gaudeixin de la festa laboral i que acreditin la condició de membres de mesa electoral o d’interventors, se’ls concedirà el permís corresponent a la jornada complerta del dia esmentat i, a més, un permís corresponent a les cinc primeres hores de la jornada del dia immediatament posterior.

Art. 5

Els treballadors que gaudeixin de la festa laboral el dia de la votació i que acreditin la seva condició de membre de la mesa o interventor tindran dret a les cinc primeres hores del dia posterior.

Art. 6

Les empreses han de concedir un permís retribuït durant la jornada complerta del diumenge de caràcter no recuperable als treballadors que acreditin la condició d’apoderats i que aquests dia no gaudeixin de la festa laboral.

Fes clic en el següent enllaç per veure la nota federativa sobre els DRETS MEMBRES MESA ELECCIONS    



Calella a 20 de novembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada