INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 15 de novembre del 2012


Un 85% dels treballadors i treballadores de Catalunya han donat el seu suport a la vaga general


LA MANIFESTACIÓ DE BARCELONA ACULL UN MILIÓ DE PERSONES



El rotund èxit de la vaga general d’avui, 14 de novembre, ha culminat amb una gran manifestació a Barcelona que ha aplegat al voltant d’un milió de persones al Passeig de Gràcia. La manifestació ha finalitzat amb la lectura de un manifest unitari i les dades de seguiment a càrrec dels actors Manel Barceló i Quim Masferrer.

Si contem la xifra total de manifestacions a Catalunya, els manifestants arriben a un milió dues cents mil. Aquesta ha estat una mostra de mobilització cívica i social que ha estat la cloenda d’una vaga general que després del darrer recompte ha estat secundada pel 85% de treballadors i treballadores a Catalunya, prop de dos milions d’assalariats.
Les dades definitives per províncies són les següents:


Barcelona:   90%
Tarragona:   80%
Lleida:          70%
Girona:         75%



LES MULTITUDINÀRIES MANIFESTACIONS RATIFIQUEN i AMPLIEN L’ÈXIT DE LA VAGA GENERAL

Les multitudinàries manifestacions ratifiquen i amplien l'èxit de la vaga general Un milió a Madrid, un milió a Barcelona, mig milió de manifestants a Galícia..... Una marea de manifestacions han recorregut els carrers en més de cent ciutats i localitats convocades per CCOO i UGT i els altres integrants del Cim Social com a colofó a la jornada de vaga general que ha viscut el nostre país.

Som milions, molts milions al nostre país, els que no es resignen, que es rebel·len i presenten una fèrria resistència a unes polítiques suïcides que ens porten a la ruïna.

Les manifestacions celebrades al matí a Galícia (més de 500.000 participants, destacant Vigo amb 180.000 manifestants) anticipaven el que s'ha confirmat al llarg del dia com una jornada que ha aconseguit parar bona part dels centres de treball i convertir els carrers en una marea de gent.

La marxa de Madrid, que com Barcelona, ha reunit a un milió de persones (més d'un milió segons diversos oradors), anava encapçalada per una pancarta amb el lema "Ens deixen sense futur. Hi ha culpables. Hi ha solucions" que sostenien els secretaris generals de CCOO, UGT i ÚS i altres dirigents del Cim Social que es van dirigir a la multitud concentrat al final de la manifestació a la Plaça de Colón per posar de manifest els motius de la convocatòria i confirmar l'èxit de la vaga que s'ha vist amplificat encara més per l'assistència de milions de persones a les manifestacions.

“Aquestes són xifres indiscutibles però les discutiran, fins i tot alguns ja tenien preparades les cròniques el dia abans. Però la realitat no es pot ocultar per molt que es vulgui manipular".

"Ha estat un èxit a Espanya i a Europa, tots junts hem dit que amb l'austeritat no hi ha sortida. 25 milions de persones sofreixen les conseqüències en forma de desocupació", Els països del Sud suporten els efectes més greus, en forma de demolició de les polítiques socials, però amenaça s'estén a tots els racons d'Europa. "Van començar amb Grècia, després Irlanda, Portugal, Espanya.... .tota Europa es veu amenaçada", va subratllar.

La vaga i les manifestacions demostren que hi ha una fèrria resistència a les polítiques antieconòmiques i antisocials, que aquestes no són imparables, que hi ha alternatives. "No està escrit en cap lloc que el neoliberalisme s'hagi d'imposar".

"Som milions, molts al nostre país, que no ens resignem, que ens rebel·lem, que hem dit fins a aquí hem arribat ! ".

"L'èxit de la vaga és un esperó per seguir fins que els governs europeus facin marxa enrere a les seves polítiques suïcides", reclamem la retirada dels Pressupostos Generals de l'Estat per uns altres que responguin a les necessitats socials en resposta a la "esmena a la totalitat" que suposen les mobilitzacions del 14N, i exigim la convocatòria d'un referèndum que retorni la paraula a la ciutadania perquè "no és tolerable que l'endemà de prendre possessió el Govern incompleixi el seu programa electoral". "Les urnes han de parlar".

Calella a 15 de novembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada