INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 27 de setembre del 2013

MOBILITZACIÓ PER LA DESPENALITZACIÓ DE L’AVORTAMENT




Manifestació el dissabte 28 de setembre a Barcelona


CCOO de Catalunya dóna suport a les accions que tindran lloc amb motiu del Dia Internacional per la Despenalització de l'Avortament, que se celebra el dissabte 28 de setembre. El sindicat rebutja l'anunci del Govern del Partit Popular de reformar la Llei de Salut Sexual i Reproductiva, perquè suposarà un obert retrocés en els drets de les dones.
Des de CCOO de Catalunya defensem el principi ètic del respecte per l'autonomia i capacitat moral de les dones per emetre els seus propis judicis, esbrinar els seus propis dilemes i prendre les seves decisions, i entre les que hi ha la lliure decisió de les dones sobre la seva maternitat. La tornada a la penalització de l'avortament nega l'exercici del dret.
Així, el dissabte 28 de setembre al llarg del dia es faran concentracions en defensa de l'avortament lliure i gratuït a diferents Delegacions de Govern (Lleida, Girona, Tarragona, Ses Illes, País Valencià) i seus del PP de tot el territori, i a les 18'00h es farà una manifestació al davant de la Delegació de Govern a Barcelona (c/ Mallorca, 278, amb c/Roger de Llúria); en aquesta manifestació participarà el secretari general de les CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego.

Nota: la gent de CCOO es concentrarà al c/Mallorca amb c/Pau Claris, banda muntanya.

Podeu veure el cartell           

Calella a 27 de setembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada