INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 16 de setembre del 2013



PROTESTES CONTRA LES RETALLADES EN EDUCACIÓ i SANITAT


Unes 140 persones vam manifestar-nos el passat dissabte 14 de setembre al migdia sota el lema “educació i sanitat públiques i de qualitat” coincidint amb la visita del President Artur Mas a Calella.



 
 
Amb els companys de la Coordinadora Sanitat Mataró-Maresme, l'Assemblea Groga Alt Maresme i l'Assemblea de Professorat l'Alt Maresme vam convocar una marxa des de l'Hospital Sant Jaume fins a la Plaça de l'Ajuntament, passant pel Mercat Municipal, el carrer Sant Joan i la plaça de l'Església. La marxa va fer-se amb motiu de la visita del president Artur Mas a la nostra ciutat amb l'objectiu de denunciar les retallades en sanitat i educació.


Vam alertar del “desmantellament” dels serveis públics i de la seva “clara privatització”. Considerem que no estan pensats per millorar la qualitat, sinó per afavorir el sector privat. I acusem a alts càrrecs de la Generalitat de tenir-hi interessos propis.

Anàvem equipats amb xiulets, i van entonar càntics com: “Sanitat, pública i de qualitat”, “Ja n’hi ha prou” o “No és una crisi, és una estafa”.

Gràcies a tots els que heu participat



 
Calella a 16 de setembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada