INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 17 de setembre del 2013



PROTESTA A L’HOSPITAL DE BLANES PER LA REORGANITZACIÓ SANITÀRIA QUE APLICA LA CSMS




Un grup de persones ha passat la nit en tendes de campanya

Un grup de persones va realitzar la passada nit una acampada a la zona enjardinada d'accés a l'Hospital Comarcal de Blanes, per protestar per les retallades en la sanitat i la reordenació dels serveis en aquest hospital i el de Calella, que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS). Els manifestants han col·locat tendes de campanya i han passat la nit en el lloc. A la matinada del dilluns els participants van fer una "xoriçada" ironitzant sobre "la quantitat de lladres i xoriços"
 

El passat diumenge entorn a les 22 hores desenes de persones es van concentrar en els voltants de l'hospital de Blanes, per protestar i donar suport al grup que ha participat en l'acampada.

Precisament ahir l'hospital comença a aplicar una de les reorganitzacions periòdiques que realitza des de 2011. Els serveis de rehabilitació es traslladen als mòduls prefabricats que la CSMS té al barri de Fenals de Lloret de Mar, i que amb anterioritat servien de centre d'assistència primària.

Aquest trasllat ha tornat a causar profund malestar entre els usuaris de l'hospital, doncs a partir d'ara hauran de pagar-se el cost del transport públic, a més d'invertir més temps en desplaçaments.

Convé recordar que a l'octubre de 2011 l'hospital de Blanes va perdre el servei de ginecologia i obstetrícia, que es va traslladar a l'hospital de Calella, encara que es va mantenir el seguiment dels embarassos a Blanes.

Ara, segons ha informat el comitè d'empresa, es prepara un altre canvi. Consistirà a centralitzar a Calella els serveis de cirurgia general i concentrar a Blanes els de traumatologia i cirurgia ortopèdica, d'acord amb el pla de reordenació assistencial territorial.

 

Calella a 17 de setembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada