INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 19 de novembre del 2013


25 DE NOVEMBRE,

 DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE



 
710 assassinades en 10 anys, 50 en el que porten de 2013 sense comptar els fills i filles que no surten a les estadístiques. Això "solament" és la part més sagnant; hi ha molta violència invisibilitzada. En el primer semestre de 2013, segons dades del Consell General del Poder Judicial, s'han interposat 60.981 denúncies (més de 335 al dia), d'elles, solament el 10% presentades per la dona afectada. I sabem, perquè ho diuen especialistes, legislació, organismes internacionals, quin és el terreny abonat: la discriminació, la desigualtat i l'absència de prevenció mitjançant la implantació d'una educació en igualtat.
Exigim als poders públics que no ignorin la situació: ara mateix es donen les circumstàncies que afavoreixen el creixement imparable de la violència contra les dones.
Veure el document                         
Calella a 19 de novembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada