INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 14 d’abril del 2014


LA GENERALITAT CONCEDEIX LA CREU DE SANT JORDI A CCOO CATALUNYA



CCOO de Catalunya vol mostrar la seva satisfacció per la concessió de la Creu de Sant Jordi per part del Govern de Catalunya que es concedeix amb motiu del 50è aniversari de la seva fundació, concretament el 20.11.1964.

Aquest és un reconeixement a la tasca feta durant 50 anys pels homes i les dones de CCOO en favor de la millora de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores i la seva lluita per la defensa dels valors democràtics, nacionals i socials de la ciutadania de Catalunya.

CCOO reafirma el seu compromís en la defensa dels drets laborals i socials dels treballadors i les treballadores de Catalunya.

El Govern va acordar dimarts, 1 d'abril, concedir la Creu de Sant Jordi a 27 persones i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. D’entre les entitats n’hi ha quatre que formen part de Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. Es tracta de la Confederació Sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO), la Federació d’Ateneus de Catalunya i a l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Unió General de Treballadors (UGT).

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.


Calella a 12 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada