INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 8 d’abril del 2014



ELS TREBALLADORS EUROPEUS TAMBÉ ES MOBILILITZEN CONTRA LES RETALLADES






·       Toxo i altres representants de CCOO participen en la euro-manifestació de Brussel·les





Representants de CCOO en la manifestació de Brussel·les


El passat divendres 4 d’abril, desenes de milers de persones s'han manifestat aquest divendres a Brussel·les sota el lema "Un nou pacte per a Europa. Lluitant per la inversió, ocupacions de qualitat i igualtat". Amb aquesta manifestació, la CES ha volgut protestar contra les polítiques d'austeritat i retallades imposades per les institucions europees i reclamar un pla d'inversions de la UE per reactivar el creixement i l'ocupació.



En la manifestació, que s'ha tancat amb un discurs de Toxo, van participat treballadors i treballadores de 21 països, però sobretot de Bèlgica i dels països més propers, com França, Holanda i Alemanya, amb l'objectiu de reclamar la fi de les polítiques d'austeritat i el pas a "les inversions, les ocupacions de qualitat i la igualtat”, la qual cosa la CES denomina un “nou rumb” per a Europa, per afermar la recuperació econòmica i crear ocupació.

"Estem convençuts que hi ha alternatives a les polítiques d'austeritat, que hi ha alternatives diferents que han d'afavorir la creació d'activitat econòmica i d'ocupació".

"Perquè Europa està deixant enrere la recessió, però pot entrar en estancament sense creació d'ocupació i avui el problema fonamental d'Espanya i d'Europa és l'ocupació".

"Europa no ha de resignar-se a perdre els seus senyals d'identitat, que és l'Estat social, a partir de les polítiques d'ajust que tenen com a base exclusivament l'austeritat per a l'equilibri dels comptes públics. Hi ha altres polítiques i hi ha possibilitats de finançar-les", ha insistit el secretari general de CCOO i president de la CES .

En aquest sentit, Toxo ha reclamat als líders europeus que atenguin la proposta de la Confederació Europea de Sindicats d'engegar "un ambiciós programa d'inversions a escala europea, una espècie de Pla Marshall versió segle XXI, que operi durant 10 anys complementat amb polítiques nacionals per a la creació d'11 milions d'ocupacions".

Al final de la marxa, que va concloure prop de les seus de les institucions europees, una delegació de la CES, encapçalada per la seva secretària general, Bernadette Ségol, i per Toxo es reunirà amb el president del Consell europeu, Herman Van Rompuy, per presentar-li les propostes dels sindicats europeus per combatre la desocupació – 26 milions de ciutadans europeus es troben en atur - i, en particular, la proposta d'un pla d'inversions .

Calella a 8 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada