INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 9 d’abril del 2014


MILERS DE PERSONES AL CARRER PER UNA #CatalunyaSocial


Manifestacions del #6ABRIL a Barcelona i Girona

El diumenge #6ABRIL de 2014, en el marc de mobilitzacions europees en defensa dels drets socials, CCOO de Catalunya va donar suport a les manifestacions, impulsades per diferents sindicats i entitats, Per una #CatalunyaSocial que van fer-se a Barcelona i a Girona. Milers de persones van sortir al carrer per exigir un canvi en les polítiques que provoquen desigualtat i anul·len drets.
CCOO, UGT, Usoc, representants de l'esquerra política i milers de ciutadans han marxat aquest diumenge pel centre de Barcelona.

Ho han fet per reivindicar una "Catalunya social", en una manifestació convocada pels sindicats contra les polítiques d'austeritat.

La protesta ha reunit a unes 4.000 persones segons la Guàrdia Urbana i a 50.000 segons els sindicats, en una marxa que ha començat a la plaça Urquinaona de Barcelona a les 11.30 hores i ha finalitzat a les 13.30 en Pla de Palau.

Durant la marxa, que ha recorregut tota la Via Laietana, s'han pogut veure pancartes amb lemes com “N'hi ha prou de mentides”, “Justícia”, “Joves esclaus del segle XXI” i “Defensem els nostres drets”, entre uns altres.

Entre càntics com “Lluitar fins a vèncer, fins a portar als obrers al poder”, els manifestants han subratllat que les mesures per sortir de la crisi s'han de construir escoltant la veu de la ciutadania.

En la marxa han participat el diputat d'ERC Oriol Amorós i els candidats republicans a les eleccions europees, Josep-Maria Terricabras i Ernest Maragall (NECat); la portaveu d'ICV-EUiA, Dolors Camats; i el candidat a les europees del PSC, Javi López, entre uns altres.

Feu clic per veure:
·        Les fotografies de la manifestació  del #6ABRIL a Barcelona

·        El  video de la manifestació del #6ABRIL a Barcelona, amb declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya


Calella a 9 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada