INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 3 d’abril del 2014


AIXÍ NO ES POT SEGUIR:

CAL PARAR LES POLÍTIQUES D’AUSTERITAT


Avui 3 d'abril, CCOO, UGT i ÚS i el Cim Social han convocat manifestacions per rebutjar les polítiques d'austeritat i de retallades imposades a Europa, i al nostre país per part del govern de Rajoy, que han incrementat les desigualtats, l'atur, la pobresa i l'exclusió social, al mateix temps que s'ha produït un progressiu desmantellament de l'Estat de benestar i l'eliminació de drets socials i laborals. Enfront d'aquestes polítiques d'extrema gravetat, les manifestacions busquen forçar un canvi de rumb per reactivar l'economia, crear ocupació i reforçar els sistemes públics de protecció social.
Aquestes són les raons de la jornada de manifestacions que té lloc avui a les principals ciutats espanyoles –el dia 6, a Barcelona i Girona –, en les quals els sindicats i el Cim Social, que aglutina a nombroses organitzacions socials, diran JA N'HI HA PROU DE RETALLADES !!

Els sindicats espanyols no estan sols en les seves demandes. La Confederació Europea de Sindicats es manifestarà també el dia 4 a Brussel·les, que comptarà amb una àmplia representació de CCOO amb el seu secretari general i president de la CES, Ignacio Fernández Toxo, al capdavant, per exigir a les institucions i els governs europeus la fi de les polítiques d'austeritat, així com per demandar un Programa d'Inversions com el proposat per la CES amb un objectiu d'inversió anual del 2% del PIB europeu durant deu anys perquè Europa torni a la senda del creixement econòmic sostenible i de creació d'ocupació.

Es tracta de “Un pla audaç, que la seva engegada permetria crear 11 milions de llocs de treball, així com posar fi a les retallades en la despesa pública, augmentar els salaris i reforçar les prestacions i xarxes de protecció social, i molt especialment per a les persones que més estan sofrint els efectes de la crisi”, segons recull el Manifest de la jornada de manifestacions. Un pla que s'obrirà camí amb el suport de la ciutadania a les mobilitzacions.

Calella a 3 d'abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada