INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 7 d’abril del 2014


L’ “HOLOCAUST”

SANITARI CATALÀ


La Generalitat havia manifestat que no retallaria més la sanitat en el 2014. Però de fet l’està retallant, i no poc. El cas de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona és escandalós. A l’hora d’assignar el seu nou pressupost exposen que rebran set milions d’euros menys. En una carta col·lectiva, 24 dels 30 caps de servei afirmen que una nova tisorada seria “totalment inadmissible”.
A Girona s’ha demostrat que les ja immenses llistes d’espera exposades pel conseller Ruiz eren una fal·làcia. La ex consellera socialista Marina Gelí ha fet saber que en aquella demarcació sanitària les llistes d’espera en 14 intervencions quirúrgiques amb temps garantit han augmentat més del que digué Ruiz, en exactament un 84,56 per cent. Totes les dades concretes que s’exposaran, relatives a arreu de Catalunya, mostren que la realitat és molt pitjor del que es temia.
La Generalitat obra en un clima de menyspreu per la ciutadania. En efecte, Mas-Colell anuncià, com si fos una victòria, haver assolit una retallada, essencialment sanitària, de 1.400 milions d’ euros. Se l’ha de felicitar?


Calella a 7 d’abril de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada