INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 29 de maig del 2015

CONVENI COL·LECTIU DE TOTA LA SANITAT CONCERTADA


Benvolguts/des

Després de sis anys i mig, ahir vam signat el Conveni Col·lectiu de tota la sanitat concertada, conforme a la proposta que vam aprovar en la nostra Assemblea de Delegats.

Recuperem les taules salarials del Conveni XHUP del 2008 i avancem en les condicions que s'assenyalaven en la proposta afegint altres que podreu trobar al llarg del redactat.

El Conveni es l’inici per recuperar les condiciones que teníem en el VII Conveni XHUP. S'ha treballat i s'ha fet tot el possible per aconseguir els objectius unitaris, i des de la unitat, per tenir una regulació marc del sector.

El Conveni és de mínims i garanteix les millors condicions superiors i globals que disposeu en la vostra empresa perquè al llarg d'aquests anys les heu treballat i lluitat.

També obliga a negociar en el si de l'empresa, si és el cas, l'aplicació de la pujada de tarifes a aquelles entitats que no van estar afectades per les retallades legislades en decrets.

Hem intentat superar les dificultats de negociació que s'han anat acumulant i que ha enviat en orris les mateixes en altres ocasions. La persistència de les retallades, l'aplicació de decrets insalvables jurídicament, la Reforma Laboral i els desequilibris que va legislar a favor dels empresaris i l'alta complexitat de l'àmbit sectorial, han requerit de nosaltres i de la resta de la part social un esforç addicional i un compromís de garantia de condicions laborals amb tots els treballadors/es, 80.000 aproximadament, que conforma el sector concertat de Catalunya.

Recuperem el Conveni Col·lectiu Sectorial i, amb ell, l'eina fonamental que ens permetrà en els propers anys créixer en drets i millorar les nostres condicions de vida i de treball, ens fa més forts a tots els treballadors/es de la sanitat concertada front les empreses i enfront dels polítics de torn.

El nostre agraïment a tots els companys i companyes i delegats/des que al llarg d'aquests anys han lluitat per la consecució d'aquest conveni, especialment a la direcció federativa anterior i a tota la nostra comissió negociadora i persones que han col·laborat de forma persistent, perquè amb el seu treball, coneixement i interès han estat els autèntics protagonistes.
Salut.

Calella a 29 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada