INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 20 de maig del 2015

DENUNCIEM LA MANCA D’INVERSIÓ PER PART DE CATSALUT

Lamentem l'enfonsament d'una part dels quiròfans de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona

El passat dilluns, la Secció Sindical de CCOO de l’Hospital Dr. Josep Trueta ha tingut coneixement per mitjà de la premsa de l’enfonsament del sostre de part dels quiròfans d'aquest hospital, fet que ha obligat la direcció del centre a tancar-ne quatre i a precintar tota una àrea per evitar un risc biològic.

Posteriorment, els professionals ens informen que l’enfonsament ha estat com a conseqüència del trencament de les canonades de la sala de parts i que ha traspassat al pis de baix, on hi ha els quiròfans. Això ha obligat a desprogramar intervencions quirúrgiques i alguna d'elles es traslladarà a l’Hospital Parc Martí i Julià de Salt.

Una vegada més, la direcció no informa els delegats i delegades de prevenció ni la Junta de Personal, tot i el risc que els fets podien suposar per al conjunt de professionals.

Des de CCOO reclamem un nou hospital per a la nostra ciutat; mentre no hi hagi una decisió clara i ferma pel que fa a aquest tema, exigim que CatSalut deixi d’invertir en màrqueting i en activitats supèrflues i que faci una dotació pressupostària per mantenir l’Hospital Dr. Josep Trueta en unes condicions òptimes, tant per als professionals que hi treballen com per als usuaris i usuàries.

Exigim seguretat a la feina i una sanitat digna. A la feina, cap risc!



Calella a 20 de maig de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada