INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 22 de maig del 2015

CCOO DE CATALUNYA INICIA EL PROCÉS DE L’ASSEMBLEA SINDICAL OBERTA


La nostra societat està immersa en un procés de profunda transformació econòmica, social, cultural i política. Aquest moment de canvi històric obliga les organitzacions com CCOO a repensar i renovar les seves propostes i les seves maneres de funcionar. Coincidint amb els 50 anys de la seva fundació, Comissions Obreres de Catalunya ha posat en marxa l’anomenada Assemblea sindical oberta. Es tracta d’un procés de debat obert i participatiu molt ampli, de dins i fora del sindicat, que ha de servir per dissenyar i reforçar la funció i la utilitat del sindicat al segle XXI.

Diverses persones, treballadors i treballadores, ciutadans i ciutadanes, es trobaran per reflexionar i debatre sobre el paper que ha de tenir Comissions Obreres davant la nova realitat social, econòmica, cultural i política. Aquesta trobada forma part d’un ampli procés de participació que ha posat en marxa el sindicat i que ha anomenat Assemblea sindical oberta. Un procés obert que culminarà amb una gran assemblea cap a finals d’any i on es definiran els continguts finals, que Comissions recollirà com a seus. El sindicat vol escoltar tothom que hi vulgui participar i aportar les seves reflexions i propostes. I això es pot fer mitjançant enquestas d'opinió, les xarxes socials, la pàgina web, assemblees territorials o d’empresa, etc.

L’Assemblea sindical oberta ha de servir per reforçar la funció i la utilitat del sindicalisme de CCOO. Per això cal una gran participació i, en aquest sentit, el sindicat anima i convida a participar-hi tothom que ho vulgui fer. 50 anys després de la seva fundació, Comissions Obreres vol continuar sent molt útil als treballadors i les treballadores i seguir construint present i futur.

Feu clic per veure



Calella a 22 de Maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada