INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dissabte, 19 de març del 2011

CCOO i la UNED signen un acord de col.laboració per impartir cursos de formació contínua

El rector de la UNED, Juan A. Gimeno Ullastres, i el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, han signat un conveni de col.laboració per impartir cursos de formació contínua, que permetran a treballadors i aturats formar-se en diferents àrees laborals i obtenir una titulació universitària.
Amb aquesta signatura, CCOO i la UNED inicien la col·laboració entre la universitat i sindicat, acordant l’organització i desenvolupament d’activitats de recerca i estudis en matèria laboral, sobre tendències socials, creixement sostenible, sectors econòmics emergents i societat del coneixement.
Aquestes actuacions estaran inserides en els programes de Formació Contínua de la UNED i permetran als estudiants obtenir titulacions pròpies impartides per la Universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada