INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 23 de març del 2011

Respecte de la situació que pateix el sector sanitari concertat, CCOO manifesta:

Com ja hem manifestat en reiterades ocasions creiem que la situació que patim és responsabilitat exclusiva de qui aplica un retall del 5% en els nostres salaris Encara que les patronals han dit que volien negociar, únicament volien que els convalidéssim allò que ells ja havien fet. En un exercici de responsabilitat vam intentar trobar una sortida a la situació generada per les patronals, però la proposta que vam tenir sobre la taula a la tardor, majoritàriament no va ser acceptada pels delegats i delegades presents a l’assemblea. No teníem la confiança suficient que es pogués donar compliment a la proposta, perquè depenia del vistiplau final de l’Administració que és qui paga. Ara les pròpies patronals han reconegut que no haurien pogut fer front als compromisos.
D’altra banda, totes les propostes que des de CCOO vam fer per tal de contribuir a l’estalvi en els centres van ser aparcades, i no em tingut accés a les dades econòmiques dels centres que podrien justificar mesures d’ajust per tal d’evitar acomiadaments.
A la fi sempre paguem els mateixos: els canvis en les estructures directives son “cosmètiques”, i no sabem si a ells els han retallat. Hi ha tres coses certes:
1- que nosaltres estem pagant amb salaris i llocs de treball.
2- que no sabem de qui ens podem refiar.
3- que hem de continuar lluitant.
La nostra aspiració continua sent poder negociar un conveni per tot el sector concertat que ens permeti sortir del pou en que ens han ficat i recuperar el que s’ha perdut des de 2008.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada