INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 22 de març del 2011

Resposta de la publicació cafeambllet despres de les amenaces de denúncia de la corporació

Comunicat del cafèambllet davant l’amenaça de la Corporació

No han passat ni 24 hores des de que vam publicar la notícia on parlàvem dels sous dels directius de la Corporació de Salut Maresme i La Selva i ja tenim la reacció de la direcció. Avui, a la Intranet de la Corporació, tots els treballadors van poder lleguir que la Direcció ‘ha iniciat el procediment per realitzar una demanda judicial’ per ‘difamació i atemptat a l’honor de les persones’.

No és la primera vegada que algu ens amenaça amb demandes. L’exercici del periodisme comporta aquest risc, sobretot quan s’intenta anar més enllà de les declaracions i la versió oficial. Vam informar de que els sous dels directius de la Corporació no es regeixen pel conveni de la XHUP, com ens va assegurar Xavier Conill, sinó per l’establert al Reial Decret 1382/1985, d’1 d’agost” que és el que regula el marc laboral dels alts directius i que contempla, entre d’altres, la possibilitat de blindar els contractes. Davant aquesta mentida, ens vam posar en contacte amb l’alcalde de Calella (membre del Consell Rector) per tal de que ens aclares si, com permet la llei, aquests contractes tenien clàusules de ‘blindatge’. Davant la manca de resposta, vam decidir publicar aquest informació i aquesta altra

Com diem, no ens preocupa en absolut l’amenaça de la Corporació, tot i que lamentem que tinguin aquesta reacció quan van ser ells i només ells els que van faltar a la veritat dient que els seus sous estàven regulats pel conveni col·lectiu. El que si ens preocupa és que a més, la direcció de la Corporació amenaci també al sindicat CCOO per haver-se limitat a reproduïr una informació publicada en un mitjà de comunicació. Això, certament, és una coacció greu a la llibertat d’expressió dels treballadors d’aquesta Corporació.
Per finalitzar, i com no podia ser d’una altra manera, estem disposats a rectificar qualsevol informació que haguem publicat i que sigui errònia. El que no podem fer és, que davant l’intent de manipulació per una banda i el silenci per un altra facin que no es pugui parlar d’un tema tan candent com aquest.
La Redacció
Visualitza la publicació, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada