INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 21 de març del 2011

Corporació de Salut Maresme i La Selva: Contractes de milionaris en època de retallades

Els gestors de la Corporació de Salut Maresme i La Selva es preparen per aplicar les retallades als serveis sanitaris mentre que els seus sous es continuen regint pel mateix marc legal que els alts directius de les grans multinacionals. Les retallades a l’àmbit de la sanitat són un fet, també a La Selva i l’Alt Maresme. Fonts sindicals de la Corporació de Salut Maresme i La Selva han confirmat que aquest mateix dimecres l’ens gestor de l’Hospital de Blanes i Calella, entre d’altres, presentaran el pla de retall pressupostari per al 2011. Tot i que fins el dimecres no es concretarà l’abast d’aquestes retallades, els sindicats temen retallades salarials -que es sumarien a les ja efectuades al 2010, tancament de quiròfans per les tardes i la no substitució de baixes.

Però com han denunciat diversos col·lectius de defensa de la sanitat pública, aquestes retallades no afecten a tothom per igual. Un dels exemples més sagnants d’això ho trobem als sous dels alts càrrecs de la Corporació de Salut Maresme i La Selva. Els mateixos que el dimecres comunicaran als sindicats l’abast de les retallades.
... Podeu llegir la notícia completa publicada a cafeambllet.com ... cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada