INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 31 de maig del 2012


CCOO ACLAREIX QUE PAGA L’IBI DE TOTS ELS LOCALS DE LA SEVA PROPIETAT


El sindicat denuncia la campanya, que no cessa, de la dreta mediàtica contra els sindicats aprofitant l'exigència a l'Església Catòlica perquè pagui l'IBI.
"Paguem tots els impostos dels locals de la nostra propietat", aclareix CCOO.



Tot s'hi val si es tracta de carregar contra el moviment sindical.

 “L'intent de certs mitjans de comunicació i no pocs tertulians / es de intervenir en la polèmica sobre l'exigència a l'Església Catòlica perquè pagui l'IBI dels seus immobles, emplaçant a partits i sindicats que "també paguin els impostos dels seus locals", és un clar exemple de desinformació i / o mala fe.

CCOO paga religiosament l'IBI de tots els locals de la seva propietat. El dels locals del patrimoni sindical acumulat la titularitat jurídica pertany a l'Estat i que tenim en cessió d'ús, és l'Estat qui es fa càrrec. "Hauria hagut prou amb una simple trucada telefònica als responsables del sindicat per part dels mitjans de comunicació per conèixer amb rigor els fets que es pretenen denunciar", adverteix el secretari d'Organització de CCOO, Antonio del Camp. La reacció d'alguns mitjans de comunicació, convertint la seva defensa de l'Església Catòlica en un atac als sindicats revela que qualsevol informació és útil -encara que sigui fals- si l'objectiu és minar el crèdit de l'adversari, en aquest cas, del moviment sindical.

Finalment, CCOO adverteix en el seu comunicat
 que estem a disposició dels mitjans de comunicació per aclarir qualsevol dubte al respecte de l'Impost de Béns Immobles que paguen els sindicats pels seus locals.



Calella a 31 de maig de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada