INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 28 de maig del 2012


PER QUE MÉS DINERS PER A LA BANCA ??



Un cop més queda clar que el problema és la banca i no el mercat de treball ni els serveis públics. La nacionalització de Bankia

"El consell d'administració de Bankia ha decidit que l'entitat necessita 19.000 milions addicionals de l'erari públic per complir amb les exigències de sanejament, per cobrir les necessitats de capital detectades per l’auditoria Deloitte i per poder afrontar deterioracions futures de la cartera. Aquesta aportació se sumarà als 4.465 milions d'euros que ja ha percebut el banc per part de l'Estat"

i el nou decret de sanejament del sector financer demostren que la sortida de la crisi no es resoldrà retallant drets laborals i socials sinó sanejant els balanços de bancs i caixes dels efectes de la bombolla immobiliària i recaptant diners amb una reforma fiscal.


Això mateix va passar a Irlanda quan, després de rebaixar les pensions i els sous de funcionaris, va necessitar el rescat de la Unió Europea perquè la fallida del sistema bancari va arrossegar el deute sobirà. Cal actuar amb contundència: depurar responsabilitats dels gestors, directius, del Banc d’Espanya; sanejar el sector per tornar el crèdit al teixit productiu, i ajustar el sector amb mesures no traumàtiques pel que fa a l’ocupació.


No ens podem permetre donar més diners públics a bancs i caixes i, en canvi, continuar retallant els serveis públics (per deixar milers de persones sense habitatge i sense protecció social) i escanyar el teixit productiu del país. Ens hi juguem el futur.



Calella a 28 de maig de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada