INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dissabte, 26 de maig del 2012

MOBILITZACIONS CONTRA LA REFORMA LABORAL
ELS PASSATS DIES 23 i 24 DE MAIG, VA HAVER NOVES MOBILITZACIONES


Continuem la mobilització contra la reforma laboral en el marc de la unitat sindical. La cita s'ha segut el passat dimecres 23 de maig, on van dui a terme concentracions arreu de l’Estat en contra de l’aprovació definitiva de la reforma laboral, i el dia 24, pel Congrés dels Diputats.
A Barcelona la concentració es va fer de nit. A les 22 h del dimecres 23 ens vam concentrar a la plaça de Sant Jaume amb torxes enceses com a símbol de protesta fins les 24 h, moment en què vam anar en manifestació fins a la Delegació del Govern central, al carrer Mallorca, 278. Allà es va dut a terme una vetlla nocturna. Ja el dijous 24 de maig, va tindre lloc una nova concentració a les 10 h davant la Delegació del Govern central, culminant aquesta acció de protesta.
A Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú es vam fet concentracions, que van tindre lloc a la Plaça de la Vila de cada localitat, de 22 h a 24 h el dimecres 23.
A Girona, el dimecres 23, a les 22 h, va haver concentració, botifarrada popular i performance "La cremà de la reforma laboral" davant la Subdelegació del Govern (c/Dos de Juny) igualment el dijous 24, a les 12 h, va haver concentració i performance "La cremà de la reforma laboral" al mateix lloc.
A Lleida, el dia 23, davant la Subdelegació del Govern (plaça de la Pau) es va fer, a les 19 h, una concentració ciutadana; a les 20 h, una assemblea ciutadana contra la reforma laboral, i a les 21 h, un sopar popular.
A Tarragona, el dia 23, a les 22 h, va començar una marxa des de la seu sindical (Rambla Nova amb carrer Ixart) fins a la Subdelegació del Govern (Plaça Imperial Tarraco), amb concentració entre 22.30 h i 23.30 h. El 24, a les 11.30 h, es va organitzar una nova marxa des de la seu sindical fins a la Subdelegació del Govern.

Feu clic per veure:



Calella a 26 de maig de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada