INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 15 de gener del 2016

NOTA INFORMATIVA
FEDERACIÓ DE SANITAT DE CCOO



La Federació de Sanitat de CCOO reclama al nou Govern de la Generalitat una sanitat pública de qualitat, sense privatitzacions i que retorni els drets laborals als professionals sanitaris

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya fa un seguit de demandes al nou Govern de la Generalitat, i en concret al Departament de Salut i al seu nou conseller, Toni Comín, que es resumeixen en els següents punts:

·        Volem garantir una sanitat pública al 100% i de qualitat, i per això cal esmenar les polítiques sanitàries que s'han dut a terme els darrers anys a Catalunya.

·        Cal que s'aturin les externalitzacions d'aquells serveis rendibles que s'estan donant a entitats amb ànim de lucre.

·        No volem privatitzacions de cap tipus d'activitat sanitària a costa de diners públics.

·        Volem que es reobrin quiròfans i plantes tancades per alleugerir llistes d'espera quirúrgiques tot complint amb les intervencions anomenades "garantides" o, més ben dit,  amb termini màxim d'accés garantit.

·        També cal disminuir les llistes d'espera de proves diagnòstiques i de visites a especialistes.

·        Exigim transparència sobre totes les partides del pressupost destinades a sanitat.

·        Volem una oferta pública d'ocupació proporcional als llocs de treball que tenim vacants, per tal de crear ocupació estable.

·        També cal recuperar els drets laborals perduts des de 2012 i una recuperació salarial, que fomenti el consum.


·        Pel que fa a l'ICS, estem totalment en contra del seu desmembrament sigui quina sigui la fórmula que es vulgui aplicar (crear nous consorcis, crear NIF propis, EBAS...).  I no volem que es faci activitat privada a l'ICS (després que s'aturés l'intent de regular-ho).

·        També estem en contra del projecte VISC+, que permetia la venda de dades sanitàries, especialment protegides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades (actualment també aturat).

·        Caldria més inversió a la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, i per això seria necessària una reestructuració de l'Atenció Primària de Salut.
¡
·        I, en definitiva, no volem que es faci negoci amb la nostra salut.




Calella a 15 de gener de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada