INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 23 d’agost del 2012


CCOO HA RECOLLIT JA 120.000 SIGNATURES PER IMPULSAR LA ILP DE LA DOCIÓ EN PAGAMENT i EL LLOGUER SOCIAL




CCOO ha recollit ja 120.000 signatures per a la dació en pagament

CCOO està impulsant, juntament amb altres organitzacions, entitats i plataformes, una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social. Des que es va iniciar la campanya de recollida de signatures el passat mes de maig, CCOO ha recollit 120.000 signatures en el conjunt de l'Estat, que han estat lliurades en les Oficines Provincials del Cens Electoral.

Amb l'objectiu de regular per llei la dació en pagament, com a fórmula preferent per extingir el deute hipotecari en el cas de l'habitatge habitual, paralitzar els desnonaments i convertir l'habitatge adjudicat en lloguer social a favor dels seus ocupants i antics propietaris de l'habitatge.

CCOO va iniciar la campanya de recollida de signatures el passat mes de maig. Durant aquests tres mesos CCOO ha recollit 120.000 signatures en el conjunt de l'Estat, que han estat lliurades en les Oficines Provincials del Cens Electoral. Durant els propers mesos CCOO continuarà amb la campanya de recollides de signatures i té previst realitzar un nou lliurament a la fi del proper mes de setembre. CCOO espera poder lliurar més de 300.000 signatures a la fi del mes d'octubre, quan finalitza el termini per a la recollida de signatures.

Perquè la Iniciativa Legislativa Popular es tramiti en les Corts s'han d'aconseguir, com a mínim, 500.000 signatures. CCOO espera reunir, juntament amb la resta d'entitats i organitzacions socials, un nombre de signatures molt superior i arribar a un milió de signatures, perquè aquesta Proposició de Llei de regulació de la dació en pagament, paralització dels desnonaments i de lloguer social que estem impulsant, pugui tramitar-se a partir del mes de novembre.

CCOO estima que, durant aquest any 2012, s'arribarà a les 200.000 execucions hipotecàries a Espanya. Aquesta dada adona de la urgència que existeix de paralitzar els desnonaments, establir mecanismes per resoldre el deute hipotecari, que porta a milers de famílies a l'exclusió social i residencial, i garantir el dret a l'habitatge mitjançant el lloguer social.

Para CCOO la pressió social que es manifesta en les milers de signatures recollides a favor d'aquesta ILP, ha de traduir-se en una llei que elimini aquesta greu injustícia social. CCOO considera que les Corts, de manera urgent, han de legislar per paralitzar els desnonaments, regular la dació de l'habitatge en pagament i garantir el dret a l'habitatge mitjançant el lloguer social, que és el que es proposa en la ILP que estem impulsant amb un gran suport ciutadà.

La Iniciativa legislativa Popular - Que no te  hipotequen la Vida Cliqueu aquí


Calella a 23 d’agost de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada