INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 30 d’agost del 2012


MARXA A MADRID EL 15 DE SETEMBRE

Anem tots i totes a Madrid el dia 15 de setembre a la gran mobilització per denunciar les polítiques d'austeritat i les retallades socials i laborals aplicades pels governs, convocada per CCOO, UGT i un gran nombre d’organitzacions i col•lectius socials.

 Ja us podeu apuntar als autocars que sortiran des de diferents punts de Catalunya el 14 de setembre per la nit (en breu informarem dels punts de sortida), trucant als diferents telèfons de les seus de CCOO arreu de Catalunya.

Aquest acte es finançarà amb uns bons d’ajut de 10 euros. Ja es coneix el format de la mobilització del 15s que començarà entre les 9 i les 10 del matí amb una marxa de quatre columnes formades pels diferents col•lectius vinguts d’arreu de l’estat. Aquestes columnes sortiran de diferents punts de Madrid i acabaran confluint a les 12 hores en una gran concentració a la Plaça de Colón.

Companys i Companyes de l’Hospital Sant Jaume de Calella, ABS Calella i ABS Malgrat – Palafolls, per reserva plaça, podeu contacta amb qualsevol membre de la secció Sindical de CCOO, abans del pròxim 5 de setembre.


No hi falteu!.

Calella a 30 d’agost de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada