INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 27 d’agost del 2012



Sindicats i col·lectius socials convoquen una

MARXA A MADRID EL 15 DE SETEMBRE


CCOO, UGT i la resta d'organitzacions sindicals, professionals i socials que formen part del Cim Social han convocat, pel 15 de setembre, una “GRAN MARXA A MADRID”.

El passat 25 de juliol es va fer una cimera d'entitats socials que va acordar convocar una gran marxa massiva a Madrid, el dissabte 15 de setembre de 2012, per evidenciar la crítica a tanta injustícia. Així, com altres actes de protesta per als mesos d'agost i setembre, contra les retallades socials i laborals aprovats pel Govern de MariaNO Rajoy i en defensa dels serveis públics i l'Estat de benestar.

A més d'aquestes accions, les organitzacions del Cim Social emplaçaran al Govern al fet que convoqui un REFERÈNDUM, a fi de que la ciutadania es pronunciï sobre la política de retallades que està aplicant l'Executiu, que suposa una agressió sense precedents als drets de la ciutadania i a la pròpia democràcia. “Si el Govern no ho fes, seran les organitzacions del Cim els qui portaran a terme la convocatòria d'una CONSULTA POPULAR i després del resultat de la mateixa s’actuarà en conseqüència”.



La secció sindical de CCOO de l’Hospital Sant Jaume de Calella, ABS Calella i Malgrat-Palafolls, posa a disposició dels treballadors autocars per poder anar.

 
Per reserves contactar amb qualsevol membre de la Secció Sindical de CCOO, abans del 5 de setembre


Calella a 27 d’agost de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada