INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 29 d’agost del 2013


CONFLICTE AMBULÀNCIES


Segueix convocada una vaga en el sector els dies 9, 10, 11 i 12 de setembre

El sector de les ambulàncies es manifesta a Barcelona per garantir la qualitat assistencial i els drets dels treballadors


Els sindicats majoritaris del sector de les ambulàncies, CCOO, UGT i USOC, van convocar mobilitzacions a Barcelona avui dilluns 26 d’agost amb l’objectiu de garantir la qualitat assistencial del transport sanitari públic i els drets dels treballadors del sector davant les mesures il•legals que imposa la patronal ACEA.
La protesta va començar a les 10.30 hores enfront de la Basílica de la Sagrada Família (Carrer Mallorca 401). Un cop conclosa aquesta concentració els manifestants han fet un trajecte a peu que ha baixat pel Passeig de Sant Joan, Ronda de Sant Pere, Plaça Urquinaona, Via Laietana i que ha finalitzat a la Plaça de Sant Jaume davant el Palau de la Generalitat.
Els sindicats reclamen la garantia en la qualitat assistencial per part de l’usuari a un servei del transport sanitari públic digne. En l'actualitat després de les retallades aplicades, en el transport sanitari no urgent ha augmentat els temps d'espera i en el transport sanitari urgent ha augmentat el temps de resposta. També reclamen la garantia dels drets dels treballadors del sector al compliment del Conveni Col•lectiu. En l'actualitat els treballadors del sector pateixen un incompliment del Conveni per part de la patronal, suportant un esforç econòmic del 18,99%, que posa en greu risc l'estabilitat dels professionals que realitzen el servei del transport sanitari a Catalunya.
Davant d’aquesta situació els sindicats del sector han convocat una vaga pels dies 9, 10, 11 i 12 de setembre.

Feu clic per veure la  galeria fotografica de la manifestació                
                                  galeria fotogràfica                   


El que recull la premsa:




  Veure arxiu   
           

Calella a 29 d’agost de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada