INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dissabte, 29 de març del 2014


DEFENSEM LA TERRA, L’OCUPACIÓ

i ELS SERVEIS PÚBLICS



CCOO de les Terres de Lleida juntament amb la UGT i Unió de Pagesos convoquen una manifestació a la ciutat de Lleida, dema 30 de març.

El lema de la manifestació, que començarà a les 12 del migdia, a la plaça dels Pagesos, és: “En defensa de la terra, l’ocupació i els serveis públics”.

La situació de la indústria a les nostres comarques, amb el tancament d’importants empreses i d’altres que es troben en una situació molt precària; la sanitat, l’educació i la dependència amb problemes greus no només derivats de les retallades, sinó també dels intents de privatització; i l’efecte de les polítiques energètiques sobre els interessos de la pagesia del nostre país, han de fer sortir al carrer totes aquelles persones que vulguin un canvi radical de totes aquestes polítiques agressives. Volem que la ciutadania expressi el seu rebuig a unes polítiques que provoquen desigualtat i anul·len drets.

Aquesta manifestació s’emmarca en les mobilitzacions europees en defensa dels drets socials que tindran lloc a Barcelona i Girona, el 6 d’abril; i a Tarragona, el 22 de març.

Fes clic en el següent enllaç per visualitzar el Manifest          

Aturem el Consorci Sanitari de Lleida            



Cal que ens mobilitzem tots i totes!



Manifestació a Lleida
Dia: 30 de març de 2014
Hora: 12 h
Lloc: inici a la plaça dels Pagesos i final al davant de la Subdelegació del Govern central (Pl. de la Pau, 1) de Lleida
 
Calella a 19 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada