INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 20 de març del 2014


EL CIM SOCIAL ESTATAL RECOLZA LES MARXES DE LA DIGNITAT QUE CONFLUIXEN A MADRID EL 22 DE MARÇ




El Cim Social, integrada pels sindicats CCOO, UGT i ÚS i més de 100 organitzacions representatives de la societat civil, fa una crida a participar en les Marxes de la Dignitat que conflueixen dissabte que ve, 22 de març, en una manifestació a Madrid sota el lema "Pa, treball i sostre", com ja es va acordar en el XIII Cim Social Estatal, celebrada el passat 24 de febrer. EnPie22M#


Mobilitzacions que es vénen desenvolupant en tot el país durant les últimes setmanes, en diverses columnes, contra les polítiques regressives dels Governs de la Unió Europea que repercuteixen íntegrament sobre els treballadors del nostre país i que ens porten a una situació d'emergència social, davant la qual la ciutadania no pot quedar impassible.

Aquestes polítiques de retallada, implementades a Espanya pel Govern del PP, estan hipotecant el futur d'una població que no mereix aquest atropellament. La joventut més preparada de la nostra història que no té possibilitat de forjar un projecte de vida digne i es veu abocada a buscar-se la vida a l'estranger com ja van fer generacions anteriors.

Un sistema que ens arrossega al segle XIX amb la retallada en tots els serveis bàsics per a la ciutadania, com la sanitat, l'educació, la dependència, el transport, la llum, el gas, l'aigua, les comunicacions o els serveis socials.

S'aprofita la crisi per retallar drets, i aquesta regressió l'única cosa que produeix és més sofriment, pobresa i exclusió social al nostre país, acabant a poc a poc amb l'Estat de Benestar que hem trigat més de 30 anys a construir.

Per això, el Cim Social insta a la societat a participar el 22 de març, a les 17:00 hores, en la manifestació que tindrà lloc a Madrid contra el pagament del deute, per l'ocupació digna, pels drets socials, per les llibertats democràtiques i contra les retallades, la repressió i la corrupció, en una mobilització que continuarà més enllà d'aquesta data i que es traslladarà a altres ciutats com Londres o Brussel·les.

 

Calella a 20 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada