INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 18 de febrer del 2015

ACTE D’ESCARNI A BOI RUIZ,

“REBUDA” AL CONSELLER DE SANITAT A BADALONA i MATARÓ




El passat divendres dia 13 de febrer, el conseller de Sanitat, Boi Ruiz, va inaugurar a Mataró el CAP de la ronda Prim i a Badalona el centre Gran Sol. A la porta, l'esperàvem diverses persones convocades per múltiples entitats i associacions. La gent de CCOO hi érem presents. El motiu de la concentració era fer entendre al conseller que no estem gens d'acord amb les seves polítiques, ja que són un atac directe a la sanitat pública.

Es va organitzar un acte d'escarni per tot el mal que ha provocat a la sanitat pública catalana amb retallades de sous, serveis i privatitzacions del que ha costat molts anys a moltes generacions de construir: una sanitat pública universal i de qualitat i que aquest impresentable està destruint amb la connivència de tot el govern de CiU i el suport d'ERC.



Calella a 18 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada