INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 3 de febrer del 2015

VALOREM POSITIVAMENT L’OBERTURA DELS SERVEIS D’HEMODINÀMICA LES 24 HORES ALS HOSPITALS DE GIRONA, LLEIDA i TARRAGONA



Als hospitals Dr. Josep Trueta de Girona, Arnau de Vilanova de Lleida i Joan XXIII de Tarragona


Davant l’anunci de l’obertura dels serveis d’Hemodinàmia les 24 hores de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, Arnau de Vilanova de Lleida i Joan XXIII de Tarragona, CCOO fem una valoració positiva, tot i que lamentem que hagi hagut de morir recentment un pacient a Tarragona com a conseqüència de la manca de cobertura d’aquest servei.

Volem recordar que a Catalunya ja s’estava produint una discriminació en aquestes tres províncies. Considerem que pel que fa a l’accessibilitat al sistema públic de salut, no podem tenir ciutadans de primera i de segona. També és molt important que tot el territori estigui cobert amb aquests serveis ja, que passades les dues hores d’inici d’un infart sense que el pacient sigui tractat, augmenta considerablement el risc de mort.


Calella a 3 de febrer de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada