INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 24 de febrer del 2015

REGISTRE DEL MANIFEST ENTREGAT AL DEPARTAMENT DE SALUT



Companys i Companyes, 

CATSALUT va aprovar l’increment en un 3,6% de les tarifes per a la sanitat concertada. Aquesta presa de decisió per part de l’Administració ha estat possible gràcies a les mobilitzacions que els delegats i delegades. Afiliats i afiliades. I treballadors i treballadores del sector SISCAT (Sistema de sanitat integral d’utilització pública de Catalunya) Han impulsat als diferents hospitals, consorcis , fundacions, etc., d’arreu de Catalunya.

Els sindicats consideren que aquest ha de ser un punt d’inflexió en la negociació col·lectiva per al 2015, que traslladaran a la mesa del conveni per impulsar  la recuperació dels drets i dels conveni sectorial que es van retallar als treballadors i treballadores del sector de la sanitat concertada.

Els sindicats van convocar una assemblea per als delegats i delegades de la sanitat concertada a les Cotxeres de Sants el passat dijous, 19 de febrer. Per part de CCOO va intervindrà Miguel Gervilla, secretari d’Acció Sindical de la Federació de Sanitat del sindicat.

Posteriorment va haver una manifestació de treballadors i treballadores del sector, que va anar des de les Cotxeres de Sants fins a la Conselleria de Salut. On es va fer entrega d’un manifest demanant més pressupost per a la sanitat concertada i traslladar l’increment de les tarifes al conveni col·lectiu.


Us enviem el registre del manifest, que vam entregar el passat 19 de febrer Departament de Salut, els sindicats de CCOO, UGT, SATSE i USOC. 



Calella a 24 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada