INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 2 de desembre del 2013


DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA EL SIDA



L’ELIMINACIÓ DEL 900 ROSA i LES RETALLADES SANITÀRIES AFECTEN A PREVENCIÓ i A L’ERRADICACIÓ DEL VIH i LA SIDA



CCOO exigeix donar resposta a les polítiques de prevenció i control del VIH i les Infeccions de Transmissió Sexual



Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Sida 2013, CCOO que té el compromís de lluitar contra la discriminació laboral i social que pateixen les persones amb VIH, per la millora de les condicions de la inserció laboral de les persones amb VIH, volem fer públic que, en l'actualitat, al nostre país, encara persisteixen l'estigma i la discriminació contra les persones amb VIH i continua la ignorància de la informació bàsica sobre el VIH
En aquest sentit, volem expressar la nostra preocupació pel retrocés que han suposat les polítiques entorn al VIH i la sida i, al mateix temps, les mesures de prevenció i control de totes les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS).
Volem denunciar que des del govern central, s'estan aplicant mesures restrictives i retallades en l'àmbit de la salut, que afecten frontalment al dret de les persones i paral•lelament tenen greus conseqüències sanitàries.
Des del inici de la legislatura del PP s'han fet retallades, entre elles :


      eliminació del 900 Rosa ( 900 601 601), com a telèfon de referència.


Un servei que donàvem gratuïtament entitats i serveis pioners amb una experiència de més de 25 anys. Van deixar de rebre ajuts pel senzill fet de tenir seu a Barcelona. Al 2012, es van deixar fóra dels ajuts a les ONG catalanes que prestaven serveis a tot l'Estat Espanyol, privant-les de recursos i mitjans per continuar treballant en aquest àmbit. Deixant fóra a entitats i serveis pioners de reconegut prestigi internacional per la seva qualitat.
Volem posar de manifest que la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, malgrat el seu compromís de no discriminar les entitats catalanes a l'exercici 2013, encara no ha donat suport als programes elaborats des de Catalunya.


+ informació            

Calella a 2 de desembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada