INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 31 de desembre del 2013


METGE DE FAMILIA

AVERGONYA ALS POLITICS


Un metge de primària posa a caure d'un burro a tots els polítics en tres minuts explicant-los-hi quina és la realitat del dia a dia en la sanitat pública.

  Video explicatiu         

No té deperdició. Aquest és un metge autèntic, dels que veuen la realitat del dia a dia, i no com el nostre conseller Boi Ruiz que va bescanviar el títol de metge per el d'economia.

Per cert, quan ha costat la festa de sitges? Ens ho diran? És necessari llogar un hotel de 5 estrelles a Sitges per reunir-se?

Per cert, els piscolabis i altres festes a l'edifici Salvany segueixen sent l'ordre del dia.

Per cert, fonts ben informades ens diuen que presumptament caps del CatSalut han fet uns bons tiberis a Vall d'Hebron i a Mataró pel mòdic preu entre un i un altre de 3.000€, reunions de la cúpula del CatSalut. Poden fer ús de les màquines del soterrani del Departament de Salut, com fem tots, i així estalviar diners al contribuent. Algun diputat podria preguntar-ho...

Bon Any Nou us desitgem des de la secció Sindical de CCOO  a l’Hospital Sant Jaume de Calella

Calella a 31 de desembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada